Have an account?

Mükemmel Çift




Kanal D’de bugün, “Mükemmel Çift” adlı yepyeni bir dizi başlıyor. Başrollerinde Tardu Flordun ve Songül Öden’in oynadığı, Zafer Algöz, Seda Akman, Ülkü Duru, Serdar Orçin, Sinan Sümer, Tuğrul Tülek, Bengi Öztürk, Kubilay Penbeklioğlu, Soydan Soydaş, Murat Okay ve Gizem Erdem gibi birbirinden başarılı oyuncuların da diğer önemli rollerini paylaştıkları dizinin yapımcılığını Endemol Prodüksiyon, yapımını ise Ansı Elagöz ve Timur Savcı üstleniyor. Yönetmenliğini Jale Atabey Özberk’in yaptığı “Mükümmel Çift”in senaryosunu ise Ahmet Saatçioğlu kaleme alıyor.
Arjantin’de “The Successful Mr.& Mrs. Pells” adıyla yayına başladığı günden bu yana reyting rekorları kıran yapım, İspanya, Kolombiya, Şili, Ekvator, Meksika ve Yunanistan gibi dünyanın birçok ülkesinde ses getirdi ve izlenme rekorları kırdı.
Dünyanın bir çok yerinde Orijinal haliyle yayınlanan bu dizi şimdide “Mükemmel Çift” adıyla Türkiye'de...
Tüm dünyada büyük başarı kazanan dizinin Türkiye uyarlamasında Tardu Flordun ve Songül Öden başrolleri paylaşıyor. “Mükemmel Çift” olarak uyarlanan dizinin çekimleri için, İstanbul Kartal’da yaklaşık 2000 metrekarelik alana kurulan dev plato, orijinaliyle birebir olarak tasarlandı.


Yaz aylarında ekranın gözde ve flaş yapımlarından olmaya aday “Mükemmel Çift”in konusu ise şöyle;

Ayça ve Bora Başaran çifti ülkenin en çok ilgi gösterilen ve reyting alan haber bülteninin sunucularıdır. Ancak gerçek farklıdır, evlilikleri bir iş ortaklığından ibarettir!
Tüm ilgi ve reytinglerin tek sebebinin kendi popülerliği olduğuna inanan Bora, çalıştığı Kanal 4’ün en büyük rakibi olan KANAL 10’a transfer olmak istemektedir. Kanal 4’ün reyting delisi olan sahibi Haluk Karaman Bora'nın rakip kanala gitmesine karşı çıkar. Aralarında çıkan tartışmada Bora başını cama çarpar ve komaya girer.
İçinde bulunduğu durumdan kurtulmak için Haluk’un ihtiyacı olan mucize çok geçmeden gerçekleşir. Kafası karışık olan Haluk caddeden geçen Taner Sönmez'i fark etmez ve ona arabasıyla çarpar.
Arabasıyla çarptığı Taner'in Bora Başaran’a ikizi kadar benzediğini gören Haluk ayağına gelen fırsatı tepmez ve Taner'i Bora'nın yerine geçirmeye karar verir. Bora’nın yerine geçen Taner sunduğu ilk haber bülteninde Ayça' ya aşık olur fakat yaptığı anlaşma gereği gerçeği ona asla söyleyemez. Duygularına hakim olmak zorunda olan Taner için işler gitgide daha da karışacaktır.


Yapım : Endemol Prodüksiyon
Yapımcı : Ansı Elagöz- Timur Savcı
Yönetmen : Jale Atabey Özberk
Senaryo : Ahmet Saatçioğlu
Genel Koordinatör : İlkay Doğan
Proje Tasarım : Ansı Elagöz- Timur Savcı- Ayşe Barım
Müzik : Bolahenk
Oyuncular : Songül Öden (Ayça Başaran), Tardu Flordun (Bora Başaran-Taner Sönmez), Serdar Orçin (Rafet Dereci), Tuğrul Tülek (Yiğit Karaman), Zafer Algöz (Haluk Karaman), Seda Akman (Julide Bozoğlu), Kubilay Penbeklioğlu (Yaşar Kılıç), Bengi Öztürk (Şeyda Ayancık), Sinan Sümer (Tayfun Tezel), Gizem Erdem (Pelin Durukan), Murat Okay (Arda Çağlar), Soydan Soydaş (Bülent Onat), Ülkü Duru (Vahide Yılmaz), Gizem Erdem (Pelin)

0 yorum:

Yorum Gönder