Have an account?

Emre Cilasin Röportajı



Emre Cilasin ile röportaj yaptık...

Beni sevdiğini biliyorsun...
Çok çok öptüm...
Dedikoducu Çocuk







Emre Cilasin kimdir?
Emre Cilasin ; 25 yasinda bursa dogumlu 1.88 boyunda kumral kahverengi gozlu olan, suan istanbul kultur universitesinde son sinifta yonetmenlik okuyan ayni zamanda kamera onunde de zaman zaman yer alan birisidir.


Oyunculuğa nasıl başladınız?

Oyunculuga bundan 5 sene once internetten gelen bir teklif uzerine hepsi 1 dizisinde murat karakterini canlandirarak basladim.


Oyunculuk dışında neler yapıyorsunuz?

Oyunculuk disinda, bahsettigim gibi genel vaktimi kamera arkasinda arastirip cekim yaparak geciriyorum.yeni cekmis oldugum kisa metraj filmimin suan kurgusu ile ugrasmaktayim.kisa film festivallerinde artik yavas yavas kendimi gostermeye basliyacagim.ayni zamanda sadri alisik kultur ve sanat merkezinden oyunculuk egitimi almaktayim.Bunlarin disinda muzikle yakindan ilgilenirim caldigim enstrumanlarimla muzige kendi ruhumu katarim.

Hangi dizilerde yer aldınız?
Su ana kadar sirasiyla hepsi1(atv),kiz takimi(fox),kucuk sirlar(kanald)


Küçük Sırlar kadrosunda tekrar görebilicekmiyiz sizi?
Kucuk sirlar dizisinde beni yeniden gormeniz senaristlerin takdirindedir. Eger ihtiyac gorurlerse tekrar dahil ediceklerdir.


En sevdiğiniz renk?

Yesil

Favori parfümünüz?212-sexy

Aşkı tanımlayabilirmisiniz?
Ask, aldigim nefes'tir.

Sevgiliniz varmı?

Sevgilim yok.

Yeni projeleriniz varmı?
Dizi olarak henuz birsey yok ancak bahsettigim gibi yeni projelerim kamera arkasinda cektigim kisa filmimle kendimi gostermek ve daha iyilerini yapmak.


Günlük hayatınızdan bahsedermisiniz?Gunluk hayatim hep bir kosusturmaca halinde.arkadaslarimla vakit gecirmeye sosyal yasamima cok dikkat ederim.bir yandanda bunlarla parallel olarak okul,sinema,oyunculuk egitimim beraberinde gider.


Küçükte olsa sırlarınız varmıdır?Kucuk Sirlar'im vardir ;) herkes kadar..


Hangi dizileri izlersiniz?Su siralar dizi izlemeye her ne kadar vaktim olmasada oyle bir gecer zamanki ve kucuk sirlar izlemekten zevk aldigim islerdir.




Yakışıklı olduğunuzu düşünüyormusunuz?
Yakisikli oldugumu kendime devamli aksettiren birisi degilim.Eli yuzu duzgun birisiyim o kadar.


İleride nerede olmak istersiniz?Ileride yazip yonetmenligini yapicagim sinema filmimin yerli ve yabanci kitlelerce saygi gorulcek ve ornek gosterildigi bir noktada gormek istiyorum ve gorucegim.


DedikoducuÇocuğu takip ediyormusunuz?
Dedikoducu cocugu yeni inceleme firsati buldum ve begendim.bundan sonra takip edecegim.


Emre Cilasin

Bizi kırmayıp röpörtaj yapmayı kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

emre gerçekten çok yeteneklisin kimse neden yorum yapmamış anlayamadım özellikle paradox cek bakalımdaki su ana kadarki en iyi kısa film tebrik ediyorum ve hedefledigin yere geleceğine de çok inanıyorum

Adsız dedi ki...

Yaaa ben bu çocuğa Küçük Sırlarda bittm!! Hepsi 1de de görmüştüm ama şimdi hatırladım...Gerçkten yetenekli bnce dizilere falanda girsn adam YAKIŞIKLI ;)

Yorum Gönder