Have an account?

Şükrü Özyıldız Röportajı



Çok sevdiğim başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız ile röportaj yaptım...

Beni sevdiğini biliyorsun...
Çok çok öptüm...
Dedikoducu Çocuk



Şükrü Özyıldız kimdir?

Ne kadar basit bir soru ama cevap vermesi de ne kadar zor:) öncelikle insan… çağımızda bize dayatılan “olunması gereken insan modeli”ne çok sinir olup, daha hislerine, dürtülerine kulak veren fütursuz hareketleri ve düşünce yapısı olan bir arkadaştır kendisi.



Oyunculuğa nasıl başladınız?

Yurtdışında bir workshopa katılmıştım. Bana meşgale olsun diye. Sonra aşık oldum. Türkiye’ye döndüğümde eğitim almaya başladım. Sonra işler gelmeye başladı. Şu anda da hala eğitimlerime devam ediyorum.

Derin Sular dizisi hayatınıza neler kattı?

Çok ciddi bir iş tecrübesi kattı. Kamera önü gerçekten sahneden farklı. Kamera önünün eğitimi biraz da ‘tecrübe’ bence. 116bölüm çektik, 8ay boyunca haftada 6gün nerdeyse sette yatıp kalktık.(1gün repo:)) ben işi orda öğrendim diyebilirim. Şu anda ise orda edindiğim tecrübelerin çok büyük faydasını görüyorum.


Ekranlara sizi çok yakıştırıyorum.Siz ekranlara yakıştığınızı düşünüyor musunuz?

:) sağol.. ben yakışıp yakışmadığıma değil de ‘nasıl daha iyi olabilir’e konsantre oluyorum. Çünkü herzaman daha iyisi vardır. Derin sularda olduğumdan daha iyiyim ama bir sonraki işimde daha da iyi olacağım. daha iyi ve daha ekrana yakışan.


Uçurum dizisi maceranız nasıl başladı?Konuk oyuncu olarak mı kadroya dahil oldunuz?

Yönetmenimiz cem karcı ile proje daha hazırlık aşamasındayken görüşüp anlaşmıştık ancak daha sonra senaryoda bazı değişikliklere gidildi ve “tolga” karakterinin hikayeye girişi biraz ertelenmek zorunda kaldı. Ama bundan sonra hep birlikteyiz gibi gözüküyor.



En sevdiğiniz yerli oyuncu?

Erdal Beşikçioğlu

En sevdiğiniz yabancı oyuncu?

Javier Bardem


Favori parfümünüz?

Kullandığım parfüm ysl le nuit de l’homme

En sevdiğiniz renk?

Canlı renkleri seviyorum. Ama genelde pastel giyiniyorum. Gardropta bir reform şart.



Aşk hayatınız nasıl?

Sıkıntı yok:)

Üç kelimeyle Şükrü Özyıldız?

Yatak-yastık-yorgan..

Survivor`da yarışma teklifi gelse cevabınız ne olurdu?

Büyük konuşmayayım ama olumsuz olurdu herhalde. Bana çok teatral geliyor ordaki ortam. Sanki oraya sürgüne gönderilmiş havasında herkes. Kameraya onu bunu çekiştiriyorsun falan. Olurda katılırsam birgün sonum “pascal”dan farklı olmaz.

En son izlediğiniz film?


Bazı filmler olur izlemeye her başladığında bir işin çıkar ve o film hep yarım kalır, bir süre sonra da filme karşı sempatini yitirirsin. Dün akşam hep öyle yarım kalan “oldboy”u baştan sona bitirebildim nihayet.


Günlük hayatınızdan biraz bahseder misiniz?

Günüm günüme tutmaz desem:) set olmadığı zamanlar istediğim saatte kalkarım. Protein ağırlıklı bi öğün yer spora giderim, sonra hazırlanır ve güne başlarım. Kulağımda müzik çok yürürüm. Arkadaşlarımla buluşurum. Ertesi gün setim yoksa çok geç uyurum. Yatmadan önce hep kitap okurum. Uyurken müzik açık olur. Duşta çok uzun kalırım. Sağlıklı beslenirim ve sağlıklı kalmak için bazı takviyeler alırım. Sigara içmem. Sabahları ve set araları beyaz çikolata yerim, asla es geçmem bunu:)

Set olduğu zamanlar ise eğer set sabaha karşı bitmemişse kısa da olsa kesinlikle sosyalleşebileceğim bişeyler yaparım.

Küçük de olsa sırlarınız var mıdır?

Kendi içinde gerçekte ne hissettiğin hep sırdır. Çoğu insan kendine bile itiraf edemez. Ben hisleri ve algısı çok açık bir insanım. Sırlarla doluyum aslında.

DedikoducuÇocuğu takip ediyor musunuz?


Takipteyim çocuk;)

Beni kırmayıp röportaj yapmayı kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgilisi kimmis ? :)

Adsız dedi ki...

Bencede sevgilisi kimis :(

Adsız dedi ki...

sevgilisi ucurumda felica yi oynayan dennise capezza

Sevgi dedi ki...

şükrü çok düzgün tatlı yakışıklı bir o kadar da başarılı bir oyuncusun seni sevdiğimi bilmeni isterim seni daha çok projede görmek istiyorum :D

Yorum Gönder