Have an account?

Küçük Sırlar 25.Bölümde Neler Olacak


Küçük Sırlar Yeni Bölümde Olacaklar...
Güzel bölüm olacak...
Fragman neydi öyle...
Çet artık eskisi gibi olsun...
Fragmana bakınca olmuş gibi...
Çet ve Heves...
Ali ve Ceyla...


Su, Ayşegül ve Demir’i yan yana görünce sinirden deliye döner. Demir’e Ayşegül’ün onu kullandığını anlatmaya çalışır fakat Demir’in onu dinlemez. Ayşegül’ün yanında Su’ yu tersler. Su perişan olur. Demir artık Su’ya karşı doğru damarı bulmuştur.
Çetin Su’nun tavırlarındaki değişikliğin farkındadır. Su sonunda Çetin’e ay...rılmak istediğini söyler. Çetin bunu kendine yediremez ve iyice dağıtır.
Ömer de bütün olanlardan sonra Çetin’i otelden kovar ve bar işletmesini Demir’e verir. Çetin’in gözünü hırs bürümüştür.
Ayşegül hayatından çok memnundur, sonunda Demir’le bir olup hem Su’dan intikamını alacağını hem de Çetin’i elde edebileceğini düşünmektedir. Gazeteci Ferhan, Ayşegül’e köşesinde magazinsel haberler yazmasını teklif eder. Bu iş Ayşegül için biçilmiş kaftandır.
Ali hayatıyla ilgili en önemli sırrını Ceyla’yla paylaşmış, bu da onların arasında güçlü bir bağ oluşturmuştur. Fakat Ceyla’nın hisleri farklıdır ve bu Arzu’nun gözünden kaçmaz. Ali’nin hareketlerindeki tuhaflığı Ceyla’ya bağlayan Arzu, Ali’nin attığı her adımı takip edecektir.
Su barın Çetin’den Demir’e devredildiğini öğrenince Çetin’e karşı büyük bir merhamet duyarak ona tekrar yaklaşmaya çalışır. Fakat onu bir sürpriz beklemektedir, karşısındaki Çetin eski Çetin değildir.

0 yorum:

Yorum Gönder